Firma Fresh-Fruits Logistics si-a început activitatea în anul 2010, pornind de la ideea de a oferi clientilor o gama variata de legume-fructe proaspete si de calitate .Am constatat ca exista interes din partea cumparatorilor, fapt pentru care firma noasta e în continua dezvoltare. La momentul infiintarii firma noastra avea doar 2 angajati, însa intr-un timp relativ scurt ne-am dezvoltat si în momentul de fata suntem o echipa dinamica alcatuita din 18 persoane.Cu o echipa tanara, dinamica si entuziasta care coordoneaza activitatea de achizitie ,depozitare si transport am pus baza unei distributii integrate rapide si competitive.Noi suntem mândri de cresterea noastra precum si de pastrarea clientilor pe o piata foarte agresiva în care pretul si disponibilitatea fluctueaza de cele mai multe ori de la o zi la alta.Ne propunem sa incercam furnizarea unei game cat mai largi de produse pentru a satisface permanent nevoile în crestere ale clientilor nostri de baza, mentinând în acelasi timp o reputatie solida pentru calitatea produsului, seriozitate , livrare punctuala si serviciu adaptat nevoilor fiecarui client.Ne mândrim de asemenea cu furnizarea unei mari varietati de produse de înalta calitate catre clienti exact când si unde doresc ei si am recunoscut întotdeauna importanta de a adapta serviciile noastre la nevoile fiecarui client individual.

 

Viteza, calitate ,profesionalism, prospetime, sinceritate si respect pentru clientii nostri, partenerilor, angajatilor si societatii.

Ce oferim

Distributie legume fructe – Compania noastra va ofera solutii si servicii complete pentru aprovizionarea cu alimente agroalimentare, legume, fructe, de cea mai buna calitate, livrate cu promptitudine conform comenzilor, toate acestea la cel mai bun raport calitate/pret.
Fiind intr-o continua cautare si “filtrare” am reusit sa identificam si sa colaboram cu succes cu cei mai buni si seriosi importatori si producatori din tara , iar unele dintre produse sunt de import propriu.
Produsele oferite de noi sunt culese in perioada optima, transportate si depozitate de asemenea in conditii optime pentru a pastra cat mai mult si mai bine calitatea.
Oferim clientilor nostri toata gama de fructe si legume proaspete (peste 480 articole) de cea mai buna calitate, in orice sezon, atat din productie locala, cat si din import, la cele mai bune preturi ale zilei.

Ce dorim

Fresh-Fruits Logistics doreste a fi un important furnizor de produse proaspete in special pentru companiile HORECA dar si pentru celelalte societati comerciale si impreuna sa ne bucuram de cel mai înalt nivel de prospetime si calitate si de o alimentatie sanatoasa.