Who's Online

We have 6 guests online

OFERTE SPECIALE

 • Portocale fresh - import Grecia/Turcia 3.85 RON + TVA

 • Salata Iceberg - import Spania - 3.66 RON + TVA

 • Ciuperci Champignon - productie proprie - 6.88 RON + TVA

Latest News

 • Decembrie 01, 2010
  Fresh Fruit Online - Distributie legume
 • Ianuarie 01, 2011
  Putem achizitiona pentru dumneavoastra produse exclusiv METRO cu un adaos cuprins intre 2 si 6 % -Transport GRATUIT!
 • Ianuarie 10, 2011
  Program distributie Luni- Sambata 05.00-13.00
 • Mai 15,2011 Oferta produse BIO! NOU !!!
 • Octombrie 01,2011 Ciuperci Champignon direct de la producator !!
 • Septembrie 01,2012 Ciuperci Pleurotus direct de la producator !!
Welcome
Distributie legume


Distributie legume fructe


Compania noastra va ofera solutii si servicii complete pentru aprovizionarea cu alimente si produse agroalimentare, legume, fructe, de cea mai buna calitate, livrate cu promptitudine conform comenzilor, toate acestea la cel mai bun raport calitate/pret, atat din import cat si din productie locala.

Tinta noastra a fost inca de la inceput sa oferim clientilor nostri produse agroalimentare de inalta calitate. Astazi, putem spune cu mandrie ca produsele pe care le distribuim si serviciile noastre  inseamna calitate. Suntem dedicati unor relatii de colaborare pe termen lung cu toti clientii si furnizorii nostri si dezvoltarii unei retele de distributie bazata pe servicii si produse de calitate.

Suntem intr-o continua cautare de parteneri de afaceri, furnizori si distribuitori. Daca vrei sa ne propui un parteneriat, te rugam sa ne contactezi la numerele afisate sau prin formularul de CONTACT.

Incepand cu data de 01.10.2011 oferim clientilor nostri Ciuperci Champignon produse in ferma proprie !

 
Produse-Distributie

¬

Legume fructe

Oferim clientilor nostri toata gama de fructe si legume proaspete (peste 450 articole) de cea mai buna calitate, in orice sezon, atat din productie locala, cat si din import, la cele mai bune preturi ale zilei.Partenerii nostri sunt in principal din domeniul HORECA - hoteluri , restaurante , catering , fresh baruri , magazine.

Fresh-Fruits Distribution importa si distribuie pe intreg teritoriul orasului Bucuresti produse agroalimentare ,legume, fructe din tari de pe 4 continente: Europa, America, Africa si Asia.


 
Resurse-Distributie

Flota distributie

Va stam la dispozitie cu o flota de autoutilitare proprie precum si o echipa tanara dar experimentata si exigenta† in achizitia si distributia celor mai proaspete produse.

Strategia companiei vizeaza dezvoltarea parteneriatelor cu furnizorii interni si internationali si, in a celasi timp, cu clientii nostri traditionali : hoteluri, restaurante, cluburi, terase ,baruri ,ballroom-uri ,catering.